Prodej masa ze dvora – z vlastního chovu.

20.01.2014 06:41

Nabízíme k prodeji hovězí maso z mladých býků z vlastního chovu hovězího skotu.

  Ceník:

  Hovězí maso – balíček 10 kg     135,- Kč/kg  tj. 1350,- Kč/balíček

 

Ceny zvlášť prodávaných druhů masa a vnitřností:

Svíčková                                400,- Kč/kg

Dršťky                                     50,- Kč/kg

Jazyk                                       60,- Kč/kg

Játra                                        30,- Kč/kg   

Ledvina                                   30,- Kč/kg

Srdce                                        50,- Kč/kg

Žlázy                                        50,- Kč/kg

Využitelný odpad                    5,- Kč/kg

Objednávky přijímáme na telefonních číslech:

603 819764, 583 401731

 

 

Bližší informace Vám podá pan Verner, tel. 603 819764, případně navštivte www.agdz.cz "BALÍČEK ČERSTVÉHO HOVĚZÍHO MASA"

 

Jedná se o hovězí maso nejvyšší kvality z mladých býků masného plemene "Limousine". Mladá zvířata jsou odchována v pastevních areálech v Kosově a v Hněvkově. Býci jsou pak dokrmováni do porážkové váhy na farmě v Zábřehu.

 

Po porážce je maso převezeno do naší nové zrací komory, ve které určitou dobu zraje při teplotě 0 - 1 ˚C  a následně je dle zájmu zákazníků rozbouráno do balíčků o váze 10 kg.

V každém balíčku je vždy přiměřené množství masa zadního, předního, polévkového, ořezu a kostí. Vzhledem k tomu, že se jedná o velmi dobře osvalená zvířata, je nejvyšší podíl masa zadního.

 

S dokladem o zaplacení obdrží každý zákazník údaje o zvířeti:

(evidenční číslo, datum narození, datum porážky).

Dle domluvy je možné rozdělit balíček na dvě poloviny.

 

Alespoň jeden den předem Vám vždy oznámíme dobu odběru připraveného masa. Větší množství bude možné po dohodě zavézt na předem domluvené místo.

Balíček obsahuje maso dle hlavních kategorií včetně kostí v poměru, v jakém bylo vše vytěženo z daného kusu, celkem vždy minimálně 10 kg.

Podmínkou výše uvedené ceny je odběr celého balíčku.

Zdarma mohou být navíc přidány morkové kosti případně kousek jater.

PODÍLY MASA V BALÍČKU:

zadní:  3,8 - 4,0 kg

přední: 2,7 - 3 kg

polévkové: 2,2 - 2,3 kg

ořez: 0,5 - 0,8 kg

žebro: 0,5 - 0,7 kg


 

 

Zpět